Loints of Holland

Představte si chladný podzimní den v malebném holandském městečku. Na ulici stojí malý obchod s nápisem "Loints of Holland", který láká svými barevnými výlohami plnými nejrůznějších modelů bot. Když vejdeš dovnitř, ucítíš vůni pravé kůže a uslyšíš přátelské pozdravy majitelů - rodiny Van der Laarovy.

Začalo to v roce 1918, kdy Cornelis Klijsen založil malou rodinnou firmu zaměřenou na výrobu obuvi. Tato tradice pokračuje dodnes ve třetí generaci, která se drží původního ducha značky - spojení kvalitních materiálů, originálního designu a tradičního řemesla. Loints of Holland se tak staly pojmem nejen v Holandsku, ale i ve zbytku světa.

Boty od Loints of Holland jsou vyrobené z pravé kůže, která je prodyšná, pevná a přizpůsobuje se tvaru nohy. Jejich barevnost je dalším charakteristickým znakem - najdete tu totiž boty v nejrůznějších odstínech, od jemných pastelových tónů po výrazné syté barvy. Tím se tyto boty stávají skutečným módním doplňkem, který oživí každý outfit. Jedinečnost bot značky Loints of Holland tkví také v použití korkové mezipodešve. Kromě toho, že je tento materiál přírodní a ekologický, má také jedinečné vlastnosti: je lehký, pružný a dokonale tlumí nárazy při chůzi. Díky tomu jsou tyto boty ideálním společníkem na dlouhých cestách a procházkách.

.

A právě na jednu takovou dlouhou cestu se s nimi vydala paní, která šla poutní cestu Santiago de Compostela. Tato zákaznice si vybrala barevné a originální boty od Loints of Holland jako své společnice na více než 800 kilometrů dlouhé pouti. Podle jejich slov jí tyto boty přinesly nejen pohodlí, ale také radost a sílu pokračovat v cestě. 

Ať už hledáte boty pro každodenní nošení, do práce či na speciální příležitosti, Loints of Holland vám nabídne řadu možností. Vyzkoušejte jejich jedinečné korkové mezipodešve a barevný design a zažijte  pocit pohodlí a originality, který vás bude provázet na každém kroku vaší životní cesty.

 

Tak co říkáte? Přidejte se ke skupině spokojených zákazníků Loints of Holland a objevte svět pohodlných, barevných a originálních bot!

9.5.2023 16:49

Autor: David

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0
0 ks
Oblíbené